PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Image from Google Jackets

Introducción a la gastronomía / Paulina Monroy de Sada

By: Material type: TextTextLanguage: Spanish Producer: México, D.F. : Distributor: Limusa, Copyright date: ©2001Edition: 1a ediciónDescription: 165 páginas : ilustraciones, mapas ; 23 x 17 cmContent type:
  • texto
Media type:
  • sin medio
Carrier type:
  • volumen
ISBN:
  • 9681859553
Subject(s): LOC classification:
  • TX 637  M448
Contents:
Edad antigua -- Edad media -- Edad moderna -- Edad contemporánea -- el menú
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX637 M448 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available Gastronomia 000973
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX637 M448 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available Gastronomia 000941
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX637 M448 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available Gastronomia 002879
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX637 M448 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available Gastronomia 002880
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX637 M448 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available Gastronomia 002881
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX 637 M448 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available Gastronomía 041077
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA TX637 M448 (Browse shelf(Opens below)) Ejem.1 No para préstamo (Préstamo interno) Gastronomía 000972
Total holds: 0

Incluye referencias bibliográficas : páginas 163-165

Edad antigua -- Edad media -- Edad moderna -- Edad contemporánea -- el menú

  • Universidad del Caribe
  • Powered by Koha