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The new complete book of herbs, spices, and condiments : a nutritional, medical, and culinary guide / Carol Ann Rinzler ; foreword by Wendell L. Combest.

Por: Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoIdioma: Inglés Fecha de copyright: New York : Checkmark Books, ©2001Edición: 1a ediciónDescripción: x, 422 páginas : ilustraciones ; 24 x 19 cmTipo de contenido:
  • texto
Tipo de medio:
  • sin medio
Tipo de soporte:
  • volumen
ISBN:
  • 0-8160-4153-9
Tema(s): Clasificación LoC:
  • TX 406 R55
Contenidos:
Introduction -- How to use this book -- Herbs, spices, and condiments -- Appendix I. Herbs used only in commercial pharmaceuticals -- Appendix II. Hazardous herbs
Resumen: "The new complete book of herbs, spices, and condiments offers a unique way of looking at herbs and condiments as individual health products, with specific information for each plant or item." -- P. [4]
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Incluye bibliografía: páginas 405-409

Introduction -- How to use this book -- Herbs, spices, and condiments -- Appendix I. Herbs used only in commercial pharmaceuticals -- Appendix II. Hazardous herbs

"The new complete book of herbs, spices, and condiments offers a unique way of looking at herbs and condiments as individual health products, with specific information for each plant or item." -- P. [4]

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