Wine guide 2004 / by Jamal A. Rayyis
Material type: TextPublication details: New York, NY : American Express Publishing, Food and Wine Books, C2003Description: 320 p. : il. col., mapas, ; 20 cmISSN:- 1549-6465
- Food [and] wine : wine guide 2004 [Parallel title]
- Wine guide [Parallel title]
- C TP548 R277w 2004
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Diccionarios y Encliclopedias | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TP548 R277w 2004 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | No para préstamo | Gastronomia | 007750 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteca Antonio Enriquez Savignac shelves, Collection: COLECCIÓN RESERVA Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | ||||||||
TP 548 O45 Sumillería : el vino y su servicio / | TP 548 P573 Enología práctica : conocimiento y elaboración del vino / | TP548 P75 Teoría y práctica de la elaboración del vino / | TP548 R277w 2004 Wine guide 2004 / | TP 548 R537 Cómo degustar los vinos : manual del catador / | TP548 V7722 Vinos de la rivera del duero / | TP548 V788 Vinos de rioja / |
Incluye índice
"New wine store shopper´s guide"--En cubierta