Asian tapas : small bites, big flavors / Christophe Megel and Anton Kilayko ; foreword by Alain Ducasse ; introduction by Judy Sarris and Leanne Kitchen ; photography by Edmond Ho ; Styling by Christina Ong and Magdalene Ong
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Singapore : Periplus Editions ; North Clarendon, V.T. : Tuttle Publishing, c2004Descripción: 176p. : il. col., fot. ; 26 x 24 cmISBN:- 0794603149
- 9780794603144
- TX740 M496a 2004
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomia | 009462 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 2 | Disponible | Gastronomia | 009463 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 3 | Prestado | Gastronomia | 19/03/2020 | 015682 | ||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 4 | Disponible | Gastronomia | 015683 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 5 | Disponible | Gastronomia | 015684 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 6 | Disponible | Gastronomia | 015685 |
Total de reservas: 0
Incluye índice
"Today´s cuisine is a living reflecting modern lifestyles and ideas. It also reflects today´s society-- which is experiencing an explosion of cultural diversity. There are so many ways of eating well today, and so many reasons and occasions to celebrate. More than ever, eating is an act of sharing where the conversation, flavors and settings provide a vehicle for exchange. Food, in this context, is a profound source of cultural enrichment and communication."--P. [7]
Compra 080125 820.00