PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Imagen de Google Jackets

Asian tapas : small bites, big flavors / Christophe Megel and Anton Kilayko ; foreword by Alain Ducasse ; introduction by Judy Sarris and Leanne Kitchen ; photography by Edmond Ho ; Styling by Christina Ong and Magdalene Ong

Por: Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: Singapore : Periplus Editions ; North Clarendon, V.T. : Tuttle Publishing, c2004Descripción: 176p. : il. col., fot. ; 26 x 24 cmISBN:
  • 0794603149
  • 9780794603144
Tema(s): Clasificación LoC:
  • TX740 M496a 2004
Revisión: "Today´s cuisine is a living reflecting modern lifestyles and ideas. It also reflects today´s society-- which is experiencing an explosion of cultural diversity. There are so many ways of eating well today, and so many reasons and occasions to celebrate. More than ever, eating is an act of sharing where the conversation, flavors and settings provide a vehicle for exchange. Food, in this context, is a profound source of cultural enrichment and communication."--P. [7]
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Biblioteca de origen Colección Signatura topográfica Copia número Estado Notas Fecha de vencimiento Código de barras Reserva de ítems
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) 1 No para préstamo Gastronomia 009462
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) 2 Disponible Gastronomia 009463
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) 3 Prestado Gastronomia 19/03/2020 015682
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) 4 Disponible Gastronomia 015683
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) 5 Disponible Gastronomia 015684
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX740 M496a 2004 (Navegar estantería(Abre debajo)) 6 Disponible Gastronomia 015685
Total de reservas: 0

Incluye índice

"Today´s cuisine is a living reflecting modern lifestyles and ideas. It also reflects today´s society-- which is experiencing an explosion of cultural diversity. There are so many ways of eating well today, and so many reasons and occasions to celebrate. More than ever, eating is an act of sharing where the conversation, flavors and settings provide a vehicle for exchange. Food, in this context, is a profound source of cultural enrichment and communication."--P. [7]

Compra 080125 820.00

  • Universidad del Caribe
  • Con tecnología Koha