PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Image from Google Jackets

Cocina vegetariana: Las mejores recetas de mundo: Los métodos de cocción más rápidos: Productos básicos / Marlisa Szwillus

By: Material type: TextTextLanguage: Spanish Series: Publication details: España: Everest, s/aDescription: 64 p.: il.; 20 cmISBN:
  • 84-241-1698-4
Subject(s): LOC classification:
  • TX837 S49
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA TX837 S49 (Browse shelf(Opens below)) 1 No para préstamo Gastronomia 012693
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX837 S49 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available Gastronomia 012694
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX837 S49 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available Gastronomia 012695
Total holds: 0
  • Universidad del Caribe
  • Powered by Koha