Hotel management and operations / editado por Denney G. Rutherford, Michael J. O'Fallon
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: New Jersey : John Wiley & Sons, c2007Edición: 4a edDescripción: xviii, 478 p. : il. ; 24 cmISBN:- 0471470651
- TX911.3.M27 H8326 2007
Contenidos:
cap. 1. Overview -- cap. 2. Organization -- cap. 3. General managers: a view at the top -- cap. 4. Operations: rooms -- cap. 5. Operations: housekeeping, engineering, and security -- cap. 6. Food and beverage division -- cap. 7. Marketing and associated activities -- cap. 8. Financial control and information management cap. 9. Human resources policy management
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX911.3.M27 H8326 2007 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Turismo Sustentable y Gestión Hotelera | 014576 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX911.3.M27 H8326 2007 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 2 | Disponible | Turismo Sustentable y Gestión Hotelera | 014577 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX911.3.M27 H8326 2007 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 3 | Disponible | Turismo Sustentable y Gestión Hotelera | 014578 |
Total de reservas: 0
Navegando Biblioteca Antonio Enriquez Savignac estanterías, Colección: COLECCIÓN RESERVA Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
TX911.3.M27 H56 Cases in Hospitality Management: a critical incident approach / | TX 911 .3 .M27 H56 2006 Cases in hospitality management : a critical incident approach / | TX911.3.M27 H62324 Hospitality Management Education / | TX911.3.M27 H8326 2007 Hotel management and operations / | TX911.3.M27 I57 Introduction to management in the hospitality industry: Student workbook / | TX911.3.M27 I57 2003 Introduction to management in the hospitality industry: Student workbook / | TX911.3.M27 I584 2006 Innovation in hospitality and tourism / |
Incluye índice
Incluye bibliografía al final de cada capítulo
cap. 1. Overview -- cap. 2. Organization -- cap. 3. General managers: a view at the top -- cap. 4. Operations: rooms -- cap. 5. Operations: housekeeping, engineering, and security -- cap. 6. Food and beverage division -- cap. 7. Marketing and associated activities -- cap. 8. Financial control and information management cap. 9. Human resources policy management
Compra 071121 863.00