Restaurant financial basics / Raymond S. Schmidgall, David K. Hayes, Jack D. Ninemeier.
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: New York : John Wiley & Sons, c2002.Descripción: xiv, 338 p. : il. ; 24 cmISBN:- 0471213799
- 9780471213796
- Restaurantes, Cafeteria -- Administración
- Administración hotelera
- Gestión de proyectos en la insdustria gastronómica -- GA3438 -- 2017
- Administración contemporánea en la industria gastronómica -- GAO111 -- básica -- 2018
- Análisis financiero -- GAO323 -- 2016
- Presupuesto aplicado a la industria gastronómica -- GA3496 -- Complementaria -- 2022
- Costos de alimentos y bebidas -- GA0221 -- Básica -- 2022
- TX 911 .3 .F5 S3488
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Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 911 .3 .F5 S3488 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomia | 023224 | |||
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TX 911 .3 .F5 A93 2007 Administración financiera aplicada a restaurantes : teoría y práctica / | TX 911 .3 .F5 A93 2007 Administración financiera aplicada a restaurantes : teoría y práctica / | TX 911 .3 .F5 A93 2007 Administración financiera aplicada a restaurantes : teoría y práctica / | TX 911 .3 .F5 S3488 Restaurant financial basics / | TX 911 .3 .F5 S3488 Restaurant financial basics / | TX 911 .3 .F5 S3488 Restaurant financial basics / | TX911.3 F5 T868 1992 Manual del puesto de finanzas para restaurantes / |
Incluye referencias bibliográficas p. [327] e índice
c.1. Introduction to Financial Management -- c.2. Debits and Credits - The "Mechanics" of Accounting - c.3. The Balance Sheet - c.4. The Income Statement - c.5. Analysis and Interpretation of Financial Statements - c.6. Cash Flow - c.7. Understanding Cost Concepts and Breakeven - c.8. Pricing For Profits - c.9.Operating Budgets - c.10 Accounting Aspects of Food and Beverage Control - c.11. Payroll Accounting - c.12. Accounting for Fixed and Other Assets - c.13. Cash and Revenue Control
"A complete, practical guide to managing restaurant business finances One of the keys to a successful restaurant business is strong financial management. This book equips readers with the tools needed to manage the finances of foodservice establishments effectively. Written by expert authors with extensive experience in the field, this accessible resource is filled with valuable information that can be applied to day-to-day operations. It offers concise, down-to-earth coverage of basic accounting topics-including pricing, budgeting, cost control, and cash flow-as well as more specialized information, such as how to establish menu prices."--P. Web editorial.
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