Math workbook for foodservice/lodging / M. C. McDowell, H. W. Crawford
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: New York : John Wiley [and] Sons, c1988Edición: 3th edDescripción: v, 265 p. : il., tablas, gráf. ; 28 cmISBN:- 0471288756
- TX 911 .3 .M33 M1382 1988
Contenidos:
Revisión: "To get and hold a job in the foodservice/lodging and to move ahead into management positions it is essential to have a clear and through understanding of basic mathematics. In the hospitality field, math plays a crucial role in everything from wages and labor costs to cash receipt and income tax."--P. [4]
For the student -- Essentials of mathematics -- Business situations involving mathematics -- Supplementary tables and charts
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 911 .3 .M33 M1382 1988 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomia | 024161 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX 911 .3 .M33 M1382 1988 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 2 | Disponible | Gastronomia | 024162 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX 911 .3 .M33 M1382 1988 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 3 | Disponible | Gastronomia | 024163 |
Total de reservas: 0
Navegando Biblioteca Antonio Enriquez Savignac estanterías, Colección: Colección General Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
TX911.3.M3 V35 Técnicas de marketing y estratégias para restaurantes / | TX911.3.M3 V35 Técnicas de marketing y estratégias para restaurantes / | TX 911 .3 .M33 M1382 1988 Math workbook for foodservice/lodging / | TX 911 .3 .M33 M1382 1988 Math workbook for foodservice/lodging / | TX911.3 M37 Cadenas hoteleras: análisis del Top 10 / | TX911.3 M37 Cadenas hoteleras: análisis del Top 10 / | TX 911.3.M45 D87 2020 Ingeniería del menú / |
Incluye índice
For the student -- Essentials of mathematics -- Business situations involving mathematics -- Supplementary tables and charts
"To get and hold a job in the foodservice/lodging and to move ahead into management positions it is essential to have a clear and through understanding of basic mathematics. In the hospitality field, math plays a crucial role in everything from wages and labor costs to cash receipt and income tax."--P. [4]
Fondos PIFI Compra 100427 364.00