PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Image from Google Jackets

El libro de oro de la repostería / editores, Anne McRae, Marco Nardi ; traducción, Male Correa Etchegaray e Isabel Correa Etchegaray

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Original language: English Publication details: México, D.F. : Degustis, c2008Description: [704] : il., fot. col. ; 22 cmISBN:
  • 9707188634
  • 9789707188631
Uniform titles:
  • The golden book of patisserie. spa
Subject(s): LOC classification:
  • TX 773 L6978
Contents:
Galletas, Barras, Brownies -- Mantecadas -- Panqués -- Pasteles Rellenos -- Pays y Tartas -- Pastelillos -- Pasteles de Levadura -- Bocadillos
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA TX 773 L6978 (Browse shelf(Opens below)) 1 No para préstamo Gastronomia 024529
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX 773 L6978 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available Gastronomia 034837
Total holds: 0

Título original: The golden book of patisserie

Incluye índice

Galletas, Barras, Brownies -- Mantecadas -- Panqués -- Pasteles Rellenos -- Pays y Tartas -- Pastelillos -- Pasteles de Levadura -- Bocadillos

Fondos Matrícula Compra 110221 387.00

Fondos Universidad PIFI Compra PIFI 20140604 356.00

NUEVOSGASTRO

  • Universidad del Caribe
  • Powered by Koha